kolmapäev, 27. veebruar 2019

Esme&Merlin3

Tere Tenerife blogi!


Meie 3.nädal algas töiselt ning veetsime kaks esimest päeva kontoris abistades Fatimat ning suheldes klientidega. Turismibüroos on alati erinevast rahvusest kliente. Fatima oskab rääkida prantsuse-, inglise-, itaalia keelt. Meie saime kasutada samuti oma keeleoskusi, kuna büroosse sattus vene rahvusest klient ja saksamaalt pärit daamid.


Sellel nädalal lõpetasime Galleta linna informatsiooni üleskirjutamise ja seejärel otsustas Fatima meid pealinna saata, et me tutvuksime erinevate vaatamisväärsustega, busside ajagraafikuga, suurimate kaubanduskeskuste leidmine ja nende asukohtade märkimine kaardile.suurimate kaubanduskeskuste leidmine ja nende asukohtade märkimine kaardile.



Nädalavahetuse veetsime aktiivselt, kuna külastasime Teide rahvusparki, Teide vulkaani ja Mascat. Tenerife loodeosas 650 m kõrgusel mägedes asub nn piraatide küla, kuhu viib Santiago del Teidest 5 km pikkune serpentiintee. Mascale läksime me autoga, kuna tutvusime eestlastega ning nad näitasid meile Tenerife loodust. Autoga on palju lihtsam ning mugavam liigelda, kuna bussid ei pääse igalepoole ligi ning hilinevad. Broneerisime reisi esmaspäevaks La Gomerale, aga sellest jräägime juba järgmise nädala postituses.


Mascal mägedes loodust avastamas.




Teide rahvuspark.


Adeje päikeseloojangut vaatamas.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar