esmaspäev, 4. märts 2019

Nädal number 4. Veel viimane nädal jäänud

Tere!

Taaskord üks nädal möödas. Pean ausalt ütlema, et seekord ei juhtunud mitte midagi märkimisväärset. Praktika päevad möödusid ühest küljest päris kiirelt, samas oli ka mõnevõrra rohkem ootamist. Võiks öelda, et kõigi autod on ühtäkki valmis saanud, sest sarnast tampi esimese paari nädalaga võrreldes enam peal ei ole.

Nädala tipphetkeks oli võimalus teha hooldust uhkele Land Roverile. Vinge V8 mootor, mis mahutab oma kõhtu 8 liitrit õli ja samas müdiseb gaasi vajutades mõnusalt.


Teisipäev möödus peamiselt rahulikult omi mõtteid mõlgutades. Suureks sõbraks sain taas mopi ja harjaga, mille pärast töökoja piisava puhtuse saavutamist omi mõtteid mõlgutama saatsin.

Kolmapäeva keskpäeva eelselt alustasin tööd ühe Opeliga. Eesmärgiks eemaldada sisselaskekollektor. Mõeldud-tehtud. Seejärel veel paar detaili eemaldada ning uuesti lae iseärasusi imetlema. Minu juhendaja oli selle nädala teises pooles suuresti hõivatud ühe uhkema Audi A4 elektroonikaprobleemide lahendamisega. Minu jaoks see tähendas pikemat istumist ja iga paari tunni tagant mõne uue detaili eemaldamist Opelilt. Seda siis, kui juhendaja taas leidis aega tähelepanu pöörata minu projektile. Selliselt tiksus ka minu nädal rahulikult reede õhtusse.



Nädalavahetuseks oli plaanitud üks korralik laisk puhkus. Natuke ujumist ja natuke märjukest. Lisaks küttis mõnusalt ka päike. Nädalale sai ideaalne punkt pandud pühapäeval pannkoogikohviku külastamisega. Hiline hommikusöök oma lemmikut magustoitu süües uskumatu vaatega mere ääres oli idüll omaette.



Rutiinis elades ei ole see Tenerife midagi erilist koduga võrreldes. Ainuke erinevus minu silmis on suur koduigatsus. Tahaks juba oma televiisorit, tugitooli ja voodit.  Soovitan kõigil seda paika külastada, sest nii saab kõige paremini aru kui hea on oma kodu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar