laupäev, 23. veebruar 2019

Hele-Liisi 2.nädal

Teine nädal

Töö osas hakkas teine nädal lihtsamaks minema. Palju uusi asju oli juurde õpitud samuti sain aimu, kuidas neil asi seal köögis toimub. Iga töölise tööpäeva pikkus on 8h. Restoran, kus töötan toitlustab väliskliente, kes viibivad hotellis ja siis oma töötajaid. Külaliste toitlustus toimub buffee-na. Eraldi on soe toit, külm toit, kastmed ja magustoidud. Valik on suur. Külma toidu osas on igapäev peaaegu samad asjad. Vahetuvad ainult salatid ja suupisted. Lisandid on igapäev kolm korda päevas samad. Samuti on ka kastmetega. Magustoitude osas on väike erinevus, kuid mitte väga suur. Teisel nädalal sain hakata tegema uusi asju, mida eelmisel nädalal ei teinud. Välja kujunesid ülesanded mida pidin enda tööpäeva jooksul ära tegema. Teine nädal oli väga väsitav. Mulle anti valida vabad päevad ja ma otsustasin, et tahan nädalavahetust vabaks ja tänu sellele pidin töötama eelmisest nädalast saadik. Kokku tuli 11 tööpäeva järjest aga ma leian, et see oli väärt pingutamist, et saada enda nädalavahetus vabaks ja veeta aega koos teiste eestlastega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar