neljapäev, 14. märts 2019

Viimane nädal

Viimane nädal

Kätte oli jõudnud viimane nädal mis läks nagu nipsuväel. Kuna toimus karneval Tenerifel oli nädalasees üks vabapäev mida kasutasin puhkamiseks ja viimase päikse võtuks. Järgmine päev läks töö edasi.

Kolmapäev

Kolmapäev vahetasin autol esimesi  ja tagumisi laagreid milleks kulus tervepäev, kuna laagrid olid oma pesas nii kinni, et neid pidi välja pressima üsna pikalt. Kokkupanek läks sujuvalt ja kiirelt. 



           


Reede

Oligi kätte jõudnud reede, viimane päev töökohas. Aitasin viimast korda uksi avada ja lippe välja panna. Kui teatasin hommikul ülemusele, et mul on viimane päev muutus tema hommikune rõõmus naeratus, suunurgad vajusid alla koos õlgadega. Peale seda ta teatas kõigile kes töötasid seal, et mul on viimane päev ja teised muutsid mu viimase päeva veel paremaks. Viimasel päeval sain ma vahetada autol radiaatori ja hooldada väljalaske kollektorit. Päev lõpp oli kätte jõudnud sain omale Wheeler Dealeri nr lauuad ja kleepsud. Parim asi oli see kui sain sõita ferrariga.
Ära minnes ütles ülemus, et Head suhted ja tuttavad ei kao elust kunagi, ükskord kohtuvad nad uuesti. 

 Nädalavahetus

Laupäev pakkisin asju kokku Eestisse tagasi lennuks mis võttis päris kaua aega. Pühapäeva hommik tõusin vara, et istuda viimast korda rõdul ja nautida viimaseid tunde Tenerifel. Sõites kõik koos lennujaama meenutasime esimest õhtut kui sõitsime oma hotelli. Esimene lend viis meid Stockholmi sealt edasi Eesti.
Eestis tervitas koheselt meid lumi mis tekitas tunde, et olen koju jõudnud. Lennujaamast välja saades hakkas mõneajapärast tugevalt tuiskama mis oli samas ebameeldiva kui ka hea. Koju jõudes vajusin magama ära, et järgmine päev kohvrid lahti pakkida. Kuid see venis 2 päeva edasi kuniks tuli tuju kohvrid lahti pakkida. 
Seltskond kellega me koos reisisime ja olime on parim seltskond mis kunagi olnud on. Kuigi me käisime kõik koos harva väljas, said kõik omavahel suurepäraselt hästi läbi. See on seltskond kellega läheks teinekordki reisile või veedaks aega. Loodetavasti suhtleme kõik omavahel edasi. 
 

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar