esmaspäev, 18. märts 2019

Minu viimane nädal Tenerifel

Viimane töönädal oli tunduvalt pingevabam kui varasemad. Koos kahe vaba päevaga töönädala jooksul, andis see nädal rohkem võimalust ilma nautimiseks ja puhkamiseks.

Sai nauditud lähedal asuvat pannkoogikohviku hõrgutisi. Fantastilise vaatega restoran pakkus naudingut kõhule ja silmale, sest lähedal asuv jahisadam ja rannapromenaad fantastilise päikesepaistega oli meeli kütkestav.



Automaailmas sai ka ennast täiendatud. Esmaspäeval sain laiali lamutada ühe avarii üle elanud Peugeoti. Päris põnev katsumus. Sellest tööst võtan kaasa endaga teadmise, et mitte kunagi ei paigalda ma oma autole sportlikumaks muutvaid liiste ega stangesid, sest hilisemad remonttööd teeb see tunduvalt raskemaks. Tunnen kaasa inimesele, kes selle auto pärast uuesti kokku peab panema.


Kolmapäev ja reede möödusid rahulikumal toonil. Kokkuvõtvalt võin öelda, et tegin mõlemal päeval ühe hoolduse. Kiire õli ja filtrite vahetus ning mugavusseadmete töökorra kontroll ning olidki päevad õhtusse jõudnud.

Olen äärmiselt tänulik nendele neljale inimesele, kes mind viieks nädalaks oma hõlma alla võtsid. Raske on keskkonnas, kus ühegi inimesega otse suhelda ei saa. Põnevust lisas asjaolu, et peamine suhtlus toimus enda leiutatud viipekeeles ja keerukamad fraasid said edastatud suurejoonelise tehnikasaavutuse google translate abil.

Jään ootama peatset taaskohtumist oma kolleegidega Tenerifel. Soovitan kõigil, kel võimalust ja tahtmist, võtta ette reis Euroopasse praktikale, sest sellega saab hakkama ka minusugune kodukana.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar