pühapäev, 7. aprill 2019

Esimene Nädal


Esimene nädal

Mina olen Agnes Tikerpe, turismikorralduse teise aasta õpilane. Kandideerisin selles projektis ja läbisin oma praktika ühe osa Muthu Golf Plaza hotelli restorani ja meelelahutuses.

Esimene nädal Tenerifel oli väga huvitav ja uus aga samas ka väga võõras ja pisut hirmutav. Jõudsime hotelli hilisõhtul ööbisime algul asendustoas, kust pidime järgmine päev välja kolima.
 
Järgmisel päeval pidime varakult ärkama, et dokumendid korda teha. Kogunesime hotelli ette kell 6.40, kust algas meie sõit politsei jaoskonda. Jaoskond avati kell 8.00. Esmaspäeva hommikul ärkasime me varakult, et minna politseijaoskonda, kus meil oli vaja mõned paberid korda ajada. Veider oli näha, kuidas inimesed hakkasid juba tunde enne jaoskonna avanemist järjekorda kogunema, et esimeste seas sisse saada. Me ootasime jaoskonna ees üle tunni ja peale seda käisime veel ühes asutuses. 



 

Esimene päev oli kõigil vaba, et tutvuda oma praktikal viibimise töökohtadega ja saada infot, kuidas edasine töökorraldus välja hakkab nägema. Kuna mina ja veel kaks praktikanti Eestist töötame samas kohas, siis tagasi jõudes tutvustati meile hotelli, samal ajal. Samal päeval saime ka endale tööriided, nii õhtusteks kui ka hommikusteks vahetusteks. Peale tuuri pidime oma asjad kokku pakkima ja kolima ümber töötajate korterisse, kus hakkasime elamist jagama hollandlastega, kes samuti Golf Plaza hotellis töötasid.


Teisipäev ja kolmapäev olid mul vabad, seega kasutasin seda aega, et käia koos teiste eestlastega ümbruskonnaga tutvumas.


 
 
 
 
  
 
Nädala lõpuni olime me Getriniga korda mööda vahetustega tööl ja õppisime sealsete töötajate kõrvalt, mida me tegema peame hakkama. Restorani ülemus oskas väga hästi inglise keelt, kuid teised restorani töötajad mitte, seetõttu esimesed päevad koosnesid enamvähem paljude töötajate järel käimisest ja tuli proovida kuidagi hispaania keelest ja žestidest aru saada.

Kuna mind ja Getrinit võeti vastu ka meelelahutusse, mida ma tahtsin ka kindlasti proovida, siis läksin selle kohta küsima Leylalt, kes tegeleb hotelli töötajatega. Ta ütles, et on suur võimalus, et me tegelikult ei saa sinna üldse minna aga, et ta annab endast parima.
 
Agnes

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar